Foto's Accomodatie: De bonenkamp
De schuur van de boerderij is verbouwd tot een ruime verblijfsruimte voor groepen van 18 tot 20 personen. Overdag zouden er nog meerdere personen kunnen verblijven eventueel in combinatie met overnachten op de minicamping welke ook op het terrein aanwezig is. Men heeft de beschikking over een ruime woonkamer met een eetgedeelte en een aparte zithoek met open haard.

De goed ingerichtte open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een fornuis, magnetron, oven en vaatwasser.

Op de beneden verdieping bevindt zich een 4 persoons slaapkamer (stapelbed en 2 enkele bedden), een douche en toilet. De bovenverdieping heeft 6 slaapkamers onder te verdelen in 4 x 3 persoonskamer (tweepersoonsbed en een enkel bed) en 2 x 2 persoonsslaapkamer (enkele bedden). Op de gang bevindt zich 2 douches en een toilet.


Foto's Accomodatie: Het achterhuis
De deel van de boerderij is verbouwd tot een ruime verblijfsruimte voor groepen van 14 personen. Overdag zouden er nog meerdere personen kunnen verblijven eventueel in combinatie met de minicamping welke ook op het terrein aanwezig is. Men heeft de beschikking over een zeer ruime woonkamer met een eetgedeelte en een aparte zithoek.

De keuken is voorzien van een elektrisch fornuis, magnetron en een vaatwasser.


U kunt onderstaand met de 5 kleine afbeeldingen wisselen tussen de verschillende beschikbare rondleidingen: